продукти и услуги / ВЪНШНА РЕКЛАМА / обемни надписи

Технологията дава прекрасната възможност за атрактивно представяне на вашия продукт или фирма под формата на следните типове рекламни съоръжения:

1. ОБЕМНИ СВЕТЕЩИ БУКВИ:
1.1. Типове светещи букви според конструкцията:
- лицево светещи - светлината е насочена напред, източника на светлина е монтиран на дъното на буквата, лицето е от плексиглас или винил,страните и дъното са от плътен материал, непропускащ светлина ( пено пвц или алуминий), цветът се определя или от цвета на светлинния източник или от цвета на материала ( винил или пвц фолио) монтиран на лицевата страна на буквата.
- лицево и странично светещи - светлината е насочена напред и настрани, източника на светлина е монтиран на дъното на буквата, лицето е от плексиглас,страните са от плексиглас , дъното е от плътен непропускащ светлината материал( пено пвц или алуминий) , цветът се определя или от цвета на светлинния източник или от цвета на материала (пвц фолио) монтиран на лицевата страна на буквата и страните.
- лицево светещи (отворени) - приложими при неоново засветяване. Дъно( подложка) и страни от пено пвц в съответен цвят, за да може рекламата да се възприема и през деня. Неоновите елементи са монтирани върху подложката, на определена дистанция.
- светещи назад( контражур) - светлината е насочена назад, източника на светлина е монтиран на гърба на лицевата част на буквата, която е от плътен непрозрачен материал ( пено пвц или алуминий),страните също са от плътен непрозрачен материал, гърбът на буквата е от плексиглас, цветът се определя или от цвета на светлинния източник или от цвета на материала ( винил или пвц фолио) монтиран на задната част на буквата.
- външно засветени - светлината е външна, от прожектори, разположени на определено отстояние, насочени към самите букви които са несветещи.Изработени са или от плътен непрозрачен материал ( пено пвц или алуминий) или от обработен фибран, боядисан в избран цвят.

1.2. Типове светещи букви според източника на светене:

  • 1.2.1 Букви и елементи от неон:
  • предимство - излъчват най-силна и наситена светлина от всички видове светлинни елементи, дават възможност за нестандартни шрифтове и елементи,възможност за предварително програмиран светлинен алгоритъм, нисък разход на енергия;
  • недостатък - висока цена;
  • приложение - игрални зали, увеселителни заведения, киносалони, магазини и др.

1.2.2 Букви и елементи засветени със светлодиоди:
- предимство - силно и равномерно засветяване, възможност за сравнително нестандартни шрифтове и елементи, възможност за предварително програмиран светлинен алгоритъм, достъпна цена, нисък разход на енергия
- недостатък - не дава възможност за равномерно разпределяне на светлината при обеми по малки от 7 см.
- приложение - игрални зали, увеселителни заведения, киносалони, магазини, офиси, търговски и административни центрове, и др.

1.2.3 Букви и елементи засветени с луминисцентни лампи:
- предимство - достъпна цена
- недостатък - не дава възможност за равномерно разпределяне на светлината при обеми по малки от 15 см, приложимо за големи рекламни надписи, неравномерно засветяване и сравнително слабо засветяване, счита се за остаряла технология, енергоемко, висок риск от често изгаряне на светлинните източници
- приложение - покривни реклами на хотели, търговски и административни центрове, обществени сгради и др.

1.2.4.Букви и елементи засветени с външно насочени прожектори:
- предимство - ниска цена
- недостатък - не дава възможност за равномерно разпределяне на светлината, приложимо за големи рекламни надписи, неравномерно засветяване и сравнително слабо засветяване, енергоемко, висок риск от често изгаряне на светлинните източници
- приложение - покривни реклами на хотели, търговски и административни центрове, обществени сгради, магазини, увеселителни заведения и др.

2. ОБЕМНИ НЕСВЕТЕЩИ БУКВИ И ЕЛЕМЕНТИ:
2.1. Обемни несветещи надписи изработени от пено пвц или алуминий:
- предимство - дълготрайни, издържащи на неблагоприятни атмосферни условия, имат възможност да се монтират с дистанционери
- недостатък - висока цена
- приложение - увеселителни заведения, магазини, офиси, търговски и административни центрове, обществени сгради и др.

2.2. Обемни несветещи надписи изработени от пено пвц или алуминий:
- предимство - ниска цена, олекотени, възможност за големи размери, имат възможност да се монтират с дистанционери
- недостатък - податливи на механични увреждания
- приложение - увеселителни заведения, магазини, изложения и др.


ТЪРСЕНЕ

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ