Този сайт използва бисквитки, за да фукционира правилно и в полза на потребителя. Моля, запознайте се с Политиката ни за използване на бисквитки .

Разбрах

3D графика и анимации

3D графика и анимации

  •      3D графика и анимации представлява компютърно пресъздаване на реални обекти. Това в голяма степен улеснява възприемането на даден обект, като в същото време дава възможност да бъдат извършени всякакви корекции по него. 3D графика и анимации успешно се използват както за проектиране на интериор и екстериор, така и за продуктова визуализация.

         Процесът на създаване на триизмерна компютърна графика протича в няколко етапа: моделиране, оформление, анимация и рендиране.Разработката на един проект зависи от степента на детайлите и специфичните характеристики на обекта, който ще се възуализира.

         3D графики и анимации са модерна технология, която навлиза все повече в рекламата и в бизнеса. Чрез максимално точен близък до реалността модел, може да ни даде представа за това как ще изглежда нашият бъдещ дом, офис или търговски обект. Това е една възможност, която ни предлага промяна и директна визуализация на всеки един етап от нашият проект.  
      
          Нашият екип разработва екстериорна, интериорна и продуктова визуализация, както и 3D анимации, ефекти и компютърни игри