Този сайт използва бисквитки, за да фукционира правилно и в полза на потребителя. Моля, запознайте се с Политиката ни за използване на бисквитки .

Разбрах

УЕБ ДИЗАЙН И ИНТЕРНЕТ ПРИЛОЖЕНИЯ

УЕБ ДИЗАЙН И ИНТЕРНЕТ ПРИЛОЖЕНИЯ

Д-медия ООД предлага изработка на информационни и корпоративни уеб сайтове, онлайн магазини и мобилни приложения за Вашият бизнес.


1. Изработка на уеб сайт

Изграждането на уеб сайт е от изключително значение за успеха на всеки един бизнес. Ефективно структурираният сайт е ключът към това потребителите да се ориентират бързо в него. 

1.1 Структура, красив дизайн и удобен интерфейс

Нашият екип работи заедно с клиента, като съвместно съставяме структурата, която най-добре се вписва на Вашият бизнес. Освен красив дизайн и удобен интерфейс,  ние ще създадем за Вас уникално лого, което да се превърне във Ваша отличителна черта. Разполагаме и с професионалисти по комбиниране на цветове и графики, те създават естетическата и функционална визия на сайта. Всички сайтове, които създаваме са с мобилна версия, за да може Вашите клиенти лесно и достъпно да Ви намират дори и от телефона си.

1.2 Собствена Система за управление на съдържанието

Екипът ни е разработил своя собствена и иновативна Система за управление на съдържането (CMS), която е максимално опростена, бърза и лесна за употреба от нашите клиенти и партньори. Вие сами ще си обновявате информацията в сайта, ще публикувате нови характеристики, снимки, езици и въобще всичко, което искате да смените по изгледа и съдържанието, без да се притеснявате, че нещо ще се обърка.


2. Онлайн магазин

Изработваме модерни и отлично структурирани онлайн магазини, които водят до увеличаване на оборотите и лидерска позиция на пазара.

2.1 Предимства на онлайн магазина

      - Едновременно достигане до много повече потенциални клиенти
      - Атрактивно представяне на продуктите и услугите
      - Отворен денонощно без да ангажира цялото Ви внимание
      - Клиенти от цял свят, чрез многоезичността на онлайн магазина
      - Интелигентен и директен контакт с клиентите 
      - Информиране на всички потребители за атрактивно оферти и разпродажби

Нашите електронни магазини се отличават с идентичност и красив дизайн, като в същото време добре обмислената и ефективна структура прави магазина лесен за употреба. Всички електронни магазини, които съсдаваме са с мобилна версия за по-голямо удобство на Вашите клиенти.  


3. Мобилни приложения

Мобилните приложения са подходящи за всякакъв тип бизнес, точно затова днес са сред най-предпочитаната инвестиция. Освен концепцията и визията на мобилното приложение, друг важен елемент са функционалностите, които трябва да са максимално полезни на потребителя.

3.1 Етапи на изграждане на мобилно приложение
      - Анализ на идеята и консултация с екипа
      - Изграждане на прототип
      - Създаване на автентичен дизайн и разработка на приложението
      -  Проверка на качеството и одобрение от клиента
      -  Публикуване, поддръжка и развитие на приложението 

С цел по-голям успех на мобилното приложение, предлагаме и ASO(App Store Optimization), това е оптимизиране на мобилното приложение и качването на позицията на апликацията в рейтинга на магазина. Приложението може да се интегрира с друг софтуерен продукт като уеб платформа, сайт или да се интегрира директно към конкретна бизнес система.