Този сайт използва бисквитки, за да фукционира правилно и в полза на потребителя. Моля, запознайте се с Политиката ни за използване на бисквитки .

Разбрах

ОБЕМНИ НАДПИСИ

ОБЕМНИ НАДПИСИ


1. ОБЕМНИ СВЕТЕЩИ БУКВИ: 

1.1. Типове светещи букви според конструкцията: 
- лицево светещи - светлината е насочена напред, източника на светлина е монтиран на дъното на буквата, лицето е от плексиглас или винил, страните и дъното са от плътен материал, непропускащ светлина (пено пвц или алуминий), цветът се определя или от цвета на светлинния източник или от цвета на материала (винил или пвц фолио) монтиран на лицевата страна на буквата. 

- лицево и странично светещи - светлината е насочена напред и настрани, източника на светлина е монтиран на дъното на буквата, лицето е от плексиглас, страните са от плексиглас, дъното е от плътен непропускащ светлината материал (пено пвц или алуминий), цветът се определя или от цвета на светлинния източник или от цвета на материала (пвц фолио) монтиран на лицевата страна на буквата и страните.

 - лицево светещи (отворени) - приложими при неоново засветяване. Дъно (подложка) и страни от пено пвц в съответен цвят, за да може рекламата да се възприема и през деня. Неоновите елементи са монтирани върху подложката на определена дистанция. 

- светещи назад (контражур) - светлината е насочена назад, източника на светлина е монтиран на гърба на лицевата част на буквата, която е от плътен непрозрачен материал (пено пвц или алуминий), страните също са от плътен непрозрачен материал, гърбът на буквата е от плексиглас, цветът се определя или от цвета на светлинния източник или от цвета на материала (винил или пвц фолио) монтиран на задната част на буквата. 

- външно засветени - светлината е външна, от прожектори разположени на определено отстояние, насочени към самите букви, които са несветещи. Изработени са или от плътен непрозрачен материал (пено пвц или алуминий) или от обработен фибран, боядисан в избран цвят. 

1.2. Типове светещи букви според източника на светене: 

1.2.1 Букви и елементи от неон: 
- предимство - излъчват най-силна и наситена светлина от всички видове светлинни елементи, дават възможност за нестандартни шрифтове и елементи, възможност за предварително програмиран светлинен алгоритъм, нисък разход на енергия; 

- приложение - игрални зали, увеселителни заведения, киносалони, магазини и др. 

1.2.2 Букви и елементи засветени със светлодиоди: 
- предимство - силно и равномерно засветяване, възможност за сравнително нестандартни шрифтове и елементи, възможност за предварително програмиран светлинен алгоритъм, достъпна цена, нисък разход на енергия;

- приложение - игрални зали, увеселителни заведения, киносалони, магазини, офиси, търговски и административни центрове, и др. 

1.2.3.Букви и елементи засветени с външно насочени прожектори: 
- предимство - ниска цена;

- приложение - покривни реклами на хотели, търговски и административни центрове, обществени сгради, магазини, увеселителни заведения и др.


2. ОБЕМНИ НЕСВЕТЕЩИ БУКВИ И ЕЛЕМЕНТИ: 

2.1. Обемни несветещи надписи изработени от пено пвц или алуминий: 
- предимство - дълготрайни, издържащи на неблагоприятни атмосферни условия, имат възможност да се монтират с дистанционери;

- приложение - увеселителни заведения, магазини, офиси, търговски и административни центрове, обществени сгради и др.