Този сайт използва бисквитки, за да фукционира правилно и в полза на потребителя. Моля, запознайте се с Политиката ни за използване на бисквитки .

Разбрах

СВЕТЕЩИ КАСЕТИ

СВЕТЕЩИ КАСЕТИ

Технологията дава възможност за светлинни реклами на достъпна цена и кратък срок за изработка. Съоръженията могат да бъдат със стандартна и нестандартна форма. Стандартните кутии представляват паралелепипед с непрозрачни страни, гръб и прозрачно лице. Подходящи са за изграждането на светещи фризове. Нестандартните кутии могат да имат неправилна форма ( да бъдат дъговидни, трапецовидни, определени сектори да изпъкват или да потъват и т.н.) или да са комбинация от кутия с обемни надписи или кутия с прорязани надписи. 1. Типове светещи кутии според конструкцията: 

- с лице от плексиглас - конструкция от метал, лице от опалов плексиглас, с монтирано на него транслуцентно фолио, страни и гръб от поцинкована ламарина в избран цвят.

- с лице от винил - конструкция от алуминиеви профили, страни и гръб от алуминиеви капаци, система за изпъване на винил, напечатан винил за задно засветяване.

- комбиниран вариант - възможен е вариант за светеща кутия с лице от винил, но с метална конструкция и страни с гръб от поцинкована ламарина в избран цвят. 


2. Типове светещи кутии според източника на светене: 

2.1 Засветени със светлодиоди: 

- предимство - нисък разход на енергия, равномерно и силно светене;